Mar 9, 2023

CoinW Mengambil Menunaikan Tanggungjawab Kebajikan Awam dengan Ketibaan Kumpulan Pertama Bekalan Bantuan Bencana di Turki

CoinW, pusat pertukaran mata wang kripto bertaraf dunia, telah mengambil tindakan segera dalam memenuhi tanggungjawab kebajikan awamnya berikutan gempa bumi baru-baru ini di Turki yang telah menyebabkan hampir 10,000 kematian di Turki dan Syria setakat 8 Februari. 
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1pvI4ZAb2lTZWPJ-aaNkT_CDntf7nsZuH


Pasukan operasi CoinW Turkey telah membekalkan bahan bantuan secara segera, menghubungi agensi kerajaan tempatan dan pertubuhan kebajikan dan memindahkan kumpulan pertama bahan bantuan ke kawasan gempa bumi. Pasukan tindak balas kecemasan juga telah ditubuhkan untuk terus memantau perkembangan situasi bencana di Turki dan memberikan sokongan penuh kepada operasi bantuan gempa bumi. CoinW komited untuk menyediakan bantuan sedaya upaya kepada kawasan yang terjejas, dan memenuhi tanggungjawab sosial korporatnya.

 

Pada 4:17 pagi waktu tempatan pada 6hb, Turki mengalami gempa bumi besar pertamanya pada magnitud 7.8. Gegaran itu dirasai di Syria, Lubnan, Cyprus, Iraq, Mesir dan Israel. Dua hari kemudian, pada 8 Februari, satu lagi gempa bumi berukuran 7.8 magnitud melanda negara pada 13:24, diikuti dengan gempa bumi 5.1 magnitud pada 14:11. Gempa bumi telah mengakibatkan kematian melebihi 11,000 orang di Turki dan negara jirannya.
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1hLA1q_Gw3A7kgot4h5ZFYu6OmXgV5v2k

Gempa bumi berlaku dalam keadaan yang sangat teruk, iaitu semasa musim sejuk yang teruk dan lewat malam. CoinW mengiktiraf keperluan mendesak kawasan yang terjejas dan dengan secepat mungkin membekalkan keperluan harian seperti pemanas, selimut, beg tidur, set cadar, produk kebersihan, air minuman, pakaian bersih, makanan bayi, bank kuasa, but musim sejuk dan kot, tudung dan sarung tangan . Bahan-bahan ini telah dihantar ke kawasan bencana pada 8 Februari, ia merupakan bantuan yang sangat diperlukan dan menyelesaikan keperluan mendesak mereka yang terjejas.


Ketua Pegawai Eksekutif CoinW berkata, “Dalam masa krisis, adalah menjadi tanggungjawab kami sebagai sebuah perusahaan untuk memberikan bantuan dan bantuan gempa bumi. Kami telah bertindak pantas untuk menyokong kawasan bencana sebaik mungkin. Kami komited untuk mengamalkan tanggungjawab sosial kami sebagai platform dagangan mata wang kripto terkemuka di dunia, dan berdedikasi untuk membantu mereka yang berada di kawasan yang dilanda bencana.”


Pada masa ini, gegaran susulan masih dirasai di kawasan pusat gempa. Pertubuhan Kesihatan Sedunia menganggarkan sehingga 23 juta orang boleh terjejas akibat gempa itu, termasuk sekitar 5 juta yang hidup dalam kemiskinan. CoinW memantau keadaan dengan teliti dan menyokong mangsa membina semula rumah mereka secepat mungkin. Selain itu, CoinW menyeru semua orang untuk menyertai usaha bantuan gempa bumi dan membantu mereka yang berada di kawasan yang dilanda bencana untuk melalui masa yang sukar ini.

CoinW Malaysia Social Media

Official website: 

https://coinw.com


Telegram: 

https://t.me/coinwmalaysiaofficial


Participate as a global partner with exciting rewards: 

https://www.coinw.com/ceo/


For any queries and other exciting programs, contact: Community Manager @marsjunejuly on telegram

3 comments:

  1. pgslot เล่นผ่านโน๊ตบุ๊คได้เงินจริง สามารถที่จะทดลองเล่นได้ฟรี pg slot ฝากถอนสบายไม่ต้องเสียเวล่ำเวลา เป็นเศรษฐีใหม่ ลงพนันที่จำนวนเงินเยอะแค่ไหนก็ได้ ไม่ต้องกังวลเรื่องอย่างต่ำ

    ReplyDelete
  2. pgslot ทาง เข้าการเข้าสู่ระบบ PGSLOT ในเว็บไซต์มีหลายวิธีที่สามารถเข้าระบบได้ ซึ่งเรียกว่า “การลงชื่อเข้าใช้” ซึ่งทั้งหมดมีดังนี้:

    ReplyDelete

What do you think of my blog???