Dec 11, 2014

Rebutlah peluang menang RM1000 dengan menguruskan badan dengan Nikko Slimm Juice!!!


Rebutlah peluang keemasan ni untuk menguruskan Badan, dan Menang RM1000 dengan Nikko Slimm Juice

Ramai wanita masa ini menginginkan potongan badan yang cantik dan juga menawan. Malangnya dengan makanan sedap- sedap yang terdapat di negara tercinta ini , ataupun dengan usia dan setelah beranak, potongan badan ramai wanita bukannya semakin menawan, tetapi semakin gemuk.

Sekiranya nak kurus, kenalah rajin bersenam, pergi ke gim ataupun makan pil kurus yang kekadang tidak sahih latar belakangnya , dan yang boleh memudaratkan kesihatan kita setelah beberapa lama dimakan.

Saya pun begitu, dan saya juga sentiasa tercari-cari produk untuk menguruskan badan yang baik atau hebat dan yang pentingnya, selamat untuk di makan. 

Syukur lah, baru -baru ini, Nikko Beauty & Wellness, syarikat terkemuka yang mengedarkan produk Nikko Placenta White yang hebat, mengeluarkan produk menguruskan badan yang mesra pengguna yang dinamanya Nikko Slimm Juice.

Untuk makluman kawan-kawan semua, Nikko Slimm Juice mempunyai cop lulus KKM dan Halal- dan dengan itu, memang selamat untuk di minum semua tanpa was-was atau kerisauan apa-apa!!!

Ramai pengguna yang sudah mengamalkan minuman Nikko Slimm Juice ini telahpun memberikan respon atau testimoni yang baik setelah menggunakan produk tersebut. Ternyata Nikko Slimm Juice ini teramat berkesan. 
Saya pun tidak bersabar nak menggunakan produk ini .

Kalau kawan-kawan nak tahu, berikut ini merupakan info tambahan produk impian wanita ini :

1 botol cuma berharga RM60... apa RM60??? Yer... RM60 sahaja!!!

Apatah lagi ianya tidak perlu dibancuh, malah terus boleh diminum begitu  sahaja 2x sehari

Mengandungi 250ml, boleh tahan untuk 2 hingga 3 minggu!! Amat menjimatkan!!!!

Ada berita hebat dan baik ini!!! Pihak syarikat Nikko Beauty & Wellness kini tengah mengadakan pertandingan Kurus Dan Menang. Setiap pengguna Nikko Slimm Juice layak menyertai pertandingan ini.


Pemenang akan memenangi RM1000 jika berjaya turun berat badan sebanyak 10 Kg dalam masa sebulan.

Di antara syarat pertandingan yang perlu diambil kira :
Harus ada bukti sahih- gambar sebelum dan selepas amalkan Nikko Slimm Juice
(Ada gambar 'before – after ')

Untuk menyertai pertandingan dan maklumat lanjut, boleh hubungi pihak Nikko Beauty & Wellness  melalui saluran berikut :


Tunggu apa lagi??? Jom kita rebutlah peluang hebat ini untuk tampil cantik , menawan , kurus dan juga berpeluang memenangi duit RM1000!!!!.....

2 comments:

What do you think of my blog???