Aug 10, 2014

Product Review/ Review Produk: Cool Hijab



OK, dengan serius, saya akan mengaku saya belum berhijab dan bila ada teman blogger yang tanya kalau saya nak cuba produk Cool Hijab ini bermacam2 soalan yang melayang di dalam kepala saya..
Saya tak pakai hijab, boleh ke rasa berbezaan? Kulit kepala saya sensitif, rambut saya senang jatuh dan saya mengalami masaalah kelumumur.


Namun begitu, saya tetap excited sangat bila sample produk sampai dan terus mencubanya selepas saya mandi/ basuh rambut.

Ternyata kulit kepala terasa segar and sejuk dan rambut saya senang untuk disikat. Sudah pun pasti kurang keguguran rambut selepas disikat.

Kali pertama saya memakai, saya mendapati beberapa jam selepas itu kelemumur saya bertambah dan mula panik, tetapi selepas saya membasuh rambut dan memakaikan Cool Hijab untuk kali kedua dan ke tiga, ternyata kelemumur saya mengurang dan kulit kepala tidaklah gatal seperti biasa bila saya berpeluh.

Sekarang saya sudah jatuh cinta kepada produk breakthrough hebat ini dan semestinya mengesyorkan kepada semua orang yang mahukan rambut yang cantik, segar dan sihat, tak kira jantina, bangsa, agama, berhijab ataupun tidak.....terima kasih Cool Hijab kerana mengembalikan keyakinan diri saya .



[KELEBIHAN COOL HIJAB]

★ Menyejukkan kepala dan rambut ketika bertudung.
★ Menghilangkan bau hapak pada rambut
★ Melembutkan rambut
★ Mengurangkan Kelemumur
★ Mengelakkan kegatalan pada kulit kepala
★ Memperbaiki rambut yang rosak dan bercabang
★ Menggalakan pertumbuhan rambut baru
★ Melegakan sakit kepala dan migrain
★ Memberi kesegaran kepada minda dan stress
★ Merawat kulit kepala yang berminyak atau kering
★ Menguatkan akar rambut
★ Mengelakkan tudung dari kotor berminyak



Photo: Bertudung seringkali akan mengalami masalah seperti ini. Jika tidak diatasi, rambut akan makin berkurangan dan sukar untuk tumbuh kembali dan perlukan rawatan.

Mengapa perlu bayar mahal-mahal di pusat rawatan? CoolHijab mampu selesaikan masalah tersebut. Hanya RM65 sahaja!

Cubalah hari ini.
✔PM ✔SMS ✔WHATSAPP✔WECHAT
0102588314 (Diana)

http://coolhijab.com/selangor

Sesiapa berminat boleh hubungi saya melalui Whatsapp/Telegram/SMS etc... 0123386033

8 comments:

  1. wahhh, saya punya xtau dah sampai ke belom sebab tak balik umah lagi tak saba nak cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus cuba dengan cepat... semoga dapat feedback baik jugak.... heheheh

      Delete
  2. Wah.. dah update kat blog.. eyza tak buat lagi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya biasanya cuba buat secepat mungkin kecuali bila terlalu busy... hehehe

      Delete
  3. Rasa nak try la... nasib baik ada stokis kat Sabah. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. trylah... memang ringan dan sejuk kepala.....

      Delete
  4. memang pakai ni sejuk je..hehe.syiokkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn.... kulit kepala rasa lebih sejuk, kelumumur memang kurang dan sakit kepala pun cepat reda... bagus lah produk ni

      Delete

What do you think of my blog???